maanantai 25. marraskuuta 2013

Eurooppalainen historioitsija Seppo Lehto: Hulluus jatkuu, se ei lopu maahanmuuttoa edistämällä vaan lopettamalla koko EU:n aluetta koskien - Halten sie immigration im Europa. Stop immigration in whole European Union.

Eurooppalainen historioitsija Seppo Lehto
(julkaisuvapaa heti )

Hulluus jatkuu, se ei lopu maahanmuuttoa edistämällä vaan lopettamalla koko EU:n aluetta koskien - Halten sie immigration im Europa. Stop immigration in whole European Union


Suomalaisten, sekä muiden baltien (Viro, Latvia, Liettua, Puola), sekä Saksan ja Unkarin osana on ollut jäädä pelinappuloiksi Englannin johtaman allianssin ( Liittoutuneet 2 eri maailmansodassa), sekä Moskovan oblastin orjakeisarien juonien uhriksi.

Taustat historiallisilta vääryyksiltä ollaan pyritty unohtamaan leimaamalla toisinajattelijat "natseiksi", "äärioikeistolaisiksi". Sopii mennä sankarihaudoillemme kiromaan sitten esi-isiämme ja natsittelemaan?
Jokainen vähänkin ajatteleva ymmärtää, että muusta on ollut kyse. Saksa ei miehitä alueitamme, vaan auttoi meitä 1941-1944, jopa itselleen tärkeitä elintarvikkeita ja sotilaskalustoa luovuttaen, niin että pystyimme puolustautumaan Stalinin puna-armeijan http://puna-armeija.blogspot.com  raiskaus- ja murhaosastoja vastaan
-------------------------------
Valkoisten määrä vähenee suhteessa maahantulijoihin huolestuttavaa vauhtia. Tämä maahanmuutto ja sen edistäminen on nimenomaan sitä rasismia, millä pyritään tekemään alkuperäväestöistä reservaatti-intiaaneja suhteessa maahantulijoihin
(Hakaristivaalikopin kuva
Tampereen kunnallisvaaleista 2008)

Hulluusuutisia Ruotsista: http://www.verkkouutiset.fi/ulkomaat/ruotsi_turvapaikanhakijat_lisays-12101

Nyt ollaan samoissa lukemissa kuin Bosnian sodan aikana, Malmön yksikön päällikkö Anna Wessel kertoo tv-uutisille. Maahanmuuttoviraston viimeisimmän ennusteen mukaan tämän vuoden pakolaismäärä nousee 56 000:een, jopa 60 000:een. Lukuihin liittyy kuitenkin suuria epävarmuustekijöitä. Määrä voi olla pienempi, mutta myös tuntuvasti suurempikin. Maahanmuuttovirasto joutuu palkkaamaan 550 uutta työntekijää ensi vuodeksi. Siksi se on anonut tilapäistä 500 miljoonan kruunun (56 miljoonan euron) lisämäärärahaa ensi vuodelle. Ellei lisärahoitusta saada, jonot kasvavat. Jonojen kasvaminen taas kasvattaa valtion kuluja, operatiivisen osaston päällikkö Mikael Ribbenvik huomauttaa.

Oikaisu: Valtioiden kulut kasvavat nimenomaan pakolaisten
vastaanotosta ei jonoissa pitämisestä. Jonohan voi olla vaikka Afrikassa, niitä ei tarvitse Eurooppaan asti päästää ( Seppo Lehto)

Viimeisintä tutkimustulosta monikulttuurisuuden haitallisuudesta

http://kukkahattutati.wordpress.com/2013/11/21/tutkimus-monikulttuuri-vahingoittaa-yhteiskuntaa/

Tutkimus: Monikulttuuri vahingoittaa yhteiskuntaa

Amerikkalaisen Michiganin yliopiston tekemässä tutkimuksessa kävi ilmi, että yhteiskunnan ja sen jäsenten samankaltaisuus on hyvästä – kun taas monikulttuurin ja yhteisöllisyyden välillä vallitsee negatiivinen yhteys. Tutkimusartikkeli, jonka nimeksi annettiin “The (In)compatibility of Diversity and Sense of Community“ julkaistiinAmerican Journal of Community Psychology -tiedejulkaisussa, lähestyy teoreettisesti kysymystä siitä, onko monikulttuurinen koheesiivinen yhteiskunta edes mahdollinen.
Tutkimuksessa käytetyissä malleissa käsiteltiin läheisyyden ja samankaltaisuuden käsitteitä virtuaalisissa naapurustoissa tarkastellen ihmisten taipumusta pitäytyä samankaltaisessa seurassa, mikä tarjoaa ulottuvuuden läheisyyden kokemiseen. Miljoonien tietokonesimulaatioiden avulla päädyttiin tulokseen: mitä sekoittuneempi ja integroituneempi yhteiskunta on, sitä alhaisempi sosiaalinen yhteenkuuluvuus on. Ja päinvastoin: mitä homogeenisempi ja segregoituneempi yhteiskunta, sitä suurempi yhteenkuuluvuus ja läheisyyden tunne.
Tutkimusta tehneen sosiologi Zachary Nealin mukaan monikulttuurin toimivuus vaatii segregaatiota. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että erilaiset ryhmät elävät omilla asuinalueillaan. Sama pätee myös maailmanlaajuisessa kaavassa – homogeeniset valtiot edesauttavat rauhanomaista maailmaa. Nealin mukaan vähemmän segregoituneessa maailmassa on vähemmän yhteenkuuluvuutta.

-------------------
http://erwachen-sie.blogspot.fi/
------------

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti